BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Lalaşahinpaşa Ortaokulu

Lalaşahinpaşa Ortaokulu

Lalaşahin Mah.Şirin Sokak No29 M.kemalpaşa/Bursa
Vizyon
Bilgili yetenekli kendine güvenen vatanına milletine bağlı kalan Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Okulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; SBS ve diğer sınavlarla öğrenci alan Orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
Basketbol dalında İl düzeyinde 2. lik ve 3.lüklerimiz vardır.
DOĞALGAZ
Ulaşım
Ulaşımı kolay bir ilçedir. Balıkesir ve Bursa iller arasında ikisine de ortalama 70 km uzaklıktadır. Özel yada toplu ulaşım araçları ile her iki ilede yaklaşık 45 dk sürmektedir.
Yerleşim Yeri
Bursa İli-M.Kemalpaşa İlçesi Lalaşahin Mahallesinde bulunmaktadır. İlçe merkezindedir. İlçede ulaşım çok rahattır. Trafik sorunu yoktur.
İl merkezine uzaklık 70 km.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun basketbol,atletizm ve futbol dalında çalışmaları vardır. Ayrıca özellikle kız basketbol takımlarımız il ve Türkiye dereceleri yapmıştır.
İlçe çapında öğrenci projeleri yapılmaktadır.